Met betrekking tot

TIN Construct

Met meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector en met 19 werknemers, is TinConstruct een bedrijf gevestigd in Brussel dat gebouwen en woningen van A tot Z ontwikkelt en realiseert. De teams van Tin Construct nemen alle projecten op zich. - Tegels - Sanitair - Elektriciteit - Ventilatie Schilderwerk Binnen & Buiten - Grondwerken - Dakbedekking & Isolatie - Kozijnen & Ramen in Brussel en omstreken.
Tin Construct staat tot uw beschikking om uw projecten in Brussel uit te voeren. Wij bieden een kwaliteitsservice, flexibel en attent op uw wensen. Voor het maken van een afspraak zijn wij op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenbouw en renovatie en bieden u de garantie van uitgevoerde werken met materialen die voldoen aan de strengste normen.
Via de verschillende pagina's vindt u realisaties en referenties van eerdere sites. Via de contactpagina kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.

Een professioneel team tot uw dienst gespecialiseerd in:

✔ Bouw en renovatie
✔ Sanitair en sanitair
✔ Elektriciteitsinstallatie
✔ Verwarmingsinstallatie
✔ Timmerwerkzaamheden
✔ Binnen- en buitenschilderwerk
✔ Dakinstallatie en renovatie
✔ Installatie van deuren en ramen

Onze waarden

Excellentie

Door een beroep te doen op ons bedrijf TinConstruct kiest u voor een complete service en profiteert u van een lange ervaring op het gebied van bouwen. Onze experts garanderen u naleving van deadlines, snelheid van uitvoering en advies om de beste materialen te kiezen op basis van uw behoeften.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid staat bij ons voorop. Daarom respecteren we de deadlines en de initiële plannen en bijgevolg uw budget.
We zijn trots op de sites waaraan we hebben gewerkt in Brussel, Asse, Ukkel, Tubize, Ternant, Mechelen, Mechelen, Antwerpen en andere steden omdat ze het bewijs zijn van onze ernst en ons gevoel van betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Flexibiliteit

Van maandag tot zaterdag van 8u tot 18u staan ​​onze teams tot uw beschikking om u te helpen, advies te geven of afspraken te maken. Ons TinConstruct-team speelt tijdig in op elke vraag die te maken heeft met bouw, renovatie, plaatsing van deuren, ramen, timmerwerk en zelfs sanitaire en elektrische installatie.
Wilt u een bouw- of renovatieproject uitvoeren?
Neem contact met ons op om uw vragen te beantwoorden of een offerte aan te vragen
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences