INTERIEUR EN EXTERIEUR SCHRIJFWERK
Tin Construct voert uw binnen- en buitenschrijnwerk uit in Brussel en omstreken.

Binnen- en buitenschrijnwerk

Wij bieden onze diensten aan voor het plaatsen van deur- en raamkozijnen en het maken van de binnen- en buitenschrijnwerkelementen van uw huis, zoals binnendeuren, op maat gemaakte kasten en andere. Bij Tin Construct benadrukken we dat succesvol schrijnwerk synoniem staat voor een goed geïsoleerde woning. Om dit te bereiken, vertrouwt u op onze ervaring van meer dan 15 jaar in de bouwsector en onze beheersing van alle aspecten van een bouwplaats.
Een spreker die luistert en kan vertrouwen met 15 jaar ervaring
Maximale energie-efficiëntie dankzij een installatie op maat
Beheersing van de verschillende posities in het bestek voor meer consistentie in de realisatie
Hout is een integraal onderdeel van een constructie. Dit solide, duurzame en esthetische materiaal wordt met name gebruikt voor het buiten- en binnenschrijnwerk dat na de ruwbouw en vóór het plaatsen van de kozijnen en ramen wordt geplaatst. Bij Tin Construct begrijpen we het belang van deze stap. Buitenschrijnwerk neemt een cruciale plaats in voor de bezonning van uw woning. Ze zijn ook erg belangrijk voor de esthetiek van uw huis, of het nu is wanneer dit schrijnwerk binnen of buiten uw huis wordt geïnstalleerd. Vertrouw op Tin Construct om dit project uit te voeren!

Realisatie van buitenschrijnwerk in Brussel

Met trots presenteren wij u een compleet aanbod. Tin Construct biedt bouw- en renovatiediensten, buitenschrijnwerk en installatie van schuiframen en ramen.
De functie van buitenschrijnwerk bestaat uit het aankleden van de ramen van uw woning, of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw. Wij komen kozijnen plaatsen op de deuren en ramen van uw woning. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen:

✅Hout
✅ Aluminium
✅PVC

Een goede plaatsing van uw buitenschrijnwerk is erg belangrijk voor uw isolatie: 50% van de berekening van het rendement van uw isolatie wordt beïnvloed door dit item. Daarom is het belangrijk om deze taken toe te vertrouwen aan een ervaren professional als Tin Construct. Onze 15 jaar ervaring in het vak stelt ons in staat een service van hoge kwaliteit te bieden die naar uw behoeften luistert.

Realisatie van binnenschrijnwerk in Brussel

Naast de realisatie van het buitenschrijnwerk, verzorgt Tin Construct ook het binnenschrijnwerk:
- deuren: naast het plaatsen van uw kozijnen en ramen, verzorgt Tin Construct ook de plaatsing van houten deuren in uw woning: schuifdeuren, draaideuren, taatsdeuren, ...
- interieurafwerking: hout is een prachtig materiaal dat een interieur sublimeert. Bij Tin Contruct integreren we hout in onze interieurinrichting door bekledingen voor houten plafonds of wanden en schuifwanden voor kledingkasten te produceren.
- meubels: heb je meubels nodig die bij je interieur passen
 
Bij Tin Construct voeren we deze werken uit om uw woonkamers comfortabele plekken te maken en aangepast aan uw gebruik. Het maken van meubelen op maat is een goede manier om dit doel te bereiken, aangezien het zich aanpast aan de indeling van uw kamer en het gebruik dat u ervan maakt.

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences