VERWARMINGSINSTALLATIE & ONDERHOUD
Wilt u werkzaamheden aan uw verwarmingsinstallatie uitvoeren? 

Problemen oplossen, installatie en onderhoud van uw verwarming

Tin Construct is er om u te ondersteunen, of het nu gaat om een ​​nieuwe installatie of om u te helpen bij een probleem. We reageren snel op uw verzoeken door u optimale oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op uw behoeften.
Oplossingen op maat van uw behoeften
Kwalitatief professioneel werk
15+ jaar ervaring

Nieuwe verwarmingsinstallatie

Het hebben van een geschikt verwarmingssysteem is een noodzaak. Dit garandeert een grote energiebesparing en beveiligt uw huis tegen alle risico's die gepaard gaan met de uitstoot van koolmonoxide.
Tin Construct is uw vertrouwde partner voor het uitvoeren van uw verwarmingswerkzaamheden:
☑ 15 jaar ervaring in het vak.
☑ We reageren snel op uw verzoeken in Brussel en in Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.
☑ Wij werken uitsluitend met gegarandeerde kwaliteitsmaterialen.
☑ Wij zorgen voor alle installaties: verwarming op gas, olie of elektrisch.

Sanitaire installaties

Tin Construct verzorgt ook de plaatsing van uw sanitair in uw badkamer. Dit item is direct gekoppeld aan dat van verwarming. Onze expertise op dit gebied stelt ons in staat om een ​​installatieservice aan te bieden die is aangepast aan uw verwarmingssysteem voor uw comfort.

Wij installeren uw verwarmingssysteem

Bent u aan het bouwen of wilt u uw verwarmingsinstallatie wijzigen?
Bent u aan het bouwen of wilt u uw verwarmingsinstallatie wijzigen? Tin Construct staat aan uw zijde om een ​​oplossing te vinden die is aangepast aan uw leefomgeving, uw wensen en uw budget. Wij zorgen voor de installatie van de centrale verwarming, de nieuwe radiatoren en hun aansluiting in de verschillende kamers van uw woning? Onze interventie is op verschillende niveaus.
- Installatie van gas-, olie- of elektrische verwarmingsketels.
- Installatie van een terugstroomdetector om de gassen te identificeren die uit uw verwarmingsinstallatie ontsnappen.
- Netwerken van verwarmingssystemen in huis.
- Thermostaatinstallatie om een ​​comfortabele temperatuur in huis te behouden.
- Installatie van vloerverwarmingen.
Tin Construct ondersteunt u bij deze verschillende projecten om u een betaalbare oplossing aan te bieden die aan uw behoeften voldoet.

Onderhoud aan uw cv-ketel

De cv-ketel is een van de centrale elementen van een woning. Een slecht afgestelde cv-ketel kan aanzienlijke extra stookkosten met zich meebrengen en kan gevaarlijk zijn voor uw gezin.
Koolmonoxidevergiftiging veroorzaakt door defecte installaties is een gevaar om op te letten. Daarom is het jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel belangrijk, of u nu huurder of eigenaar bent. Door contact op te nemen met Tin Construct zorgen wij snel voor dit onderhoud door de volgende handelingen uit te voeren:
Diagnose: verificatie van de verschillende apparaten die in het toestel zijn ingebouwd, waaronder veiligheids- en rookafvoerapparatuur.
Reiniging: ontkalken en reinigen van de ketelcomponenten (afzuiging, verwarmingslichaam, aansluitleidingen, etc.)
Reparatie: als defecte elementen worden gevonden, repareren we deze door de benodigde onderdelen /
Wij werken aan alle soorten ketels: gas, stookolie, condensatie en stookolie.

Problemen met verwarming oplossen

Is uw cv-ketel kapot? Uw verwarmingssysteem verwarmt niet meer? Wacht niet langer.
Neem contact op met onze diensten zodat we zo snel mogelijk kunnen ingrijpen om de overlast van deze situatie te beperken. We sturen snel een monteur om de problemen te bekijken. Na een eerste analyse zal hij u een interventieprijs aanbieden.
Wij zijn bekwaam om in te grijpen op de verschillende soorten verwarmingssystemen: reparatie van boilers, condensatieketels, gas, olie en stookolie, enz.
We stellen ook voor om deze ingreep te koppelen aan een onderhoud aan de ketel.

Een badkamer aangepast aan uw wensen

De badkamer is een van de meest gebruikte kamers in een huis. Door een beroep te doen op Tin Construct garanderen we u de installatie van een badkamer die past bij uw levensstijl.
Wij komen tussen om u badkamerplannen aan te bieden die echt bij u passen. We plaatsen ze op hun plaats door uw wastafels, uw douche, uw baden en uw toiletten te installeren. Al deze elementen zijn in harmonie met het verwarmingssysteem opgesteld en wij verbinden uw waterdelen met uw centraal sanitair systeem om een ​​goede toevoer en een goede afvoer te garanderen. Tot slot garanderen wij het gebruik van kwaliteitsmateriaal om uw sanitair duurzaam te maken.
Uw comfort is onze prioriteit en onze 15 jaar ervaring in het vak en onze beheersing van het hele badkamerbouwproces stellen ons in staat u een oplossing aan te bieden die perfect is afgestemd op uw behoeften.

Onze diensten

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
En continuant à parcourir le site, vous acceptez notre politique de confidentialité.