INSTALLATION PORTES ET FENÊTRES
Bent u van plan om ramen en deuren te plaatsen in of rond Brussel?

Installatie van deuren en ramen

Bent u aan het bouwen of renoveren en op zoek naar een vakman die een kwaliteitsdienst aanbiedt voor de montage van uw kozijnen en ramen in en rond Brussel? Tin Construction biedt u zijn installatie- of vervangingsdiensten voor ramen en deuren.
Onze ervaring van meer dan 15 jaar in de sector stelt ons in staat om een ​​kwaliteitsservice aan te bieden die is aangepast aan uw behoeften. Of het nu gaat om het plaatsen van ramen, deuren of rolluiken, onze teams beantwoorden uw vragen en adviseren u gedurende uw hele project.
Een ervaring van meer dan 15 jaar
Professionele installatie van ramen en deuren om uw huis te beveiligen.
180+ succesvol afgeronde projecten

Energie-efficiëntie voor uw gebouw dankzij nieuwe ramen?

Vertrouw de plaatsing van de ramen toe aan Tin Construct en profiteer van energie-efficiëntie en een hoge mate van thermische en geluidsisolatie.
Of het nu gaat om het installeren van PVC-, aluminium- of houten ramen of zelfs raamaccessoires zoals insectenwerende middelen of luiken, wij helpen u en staan ​​tot uw beschikking om u te helpen bij het kiezen van het type ramen dat zich perfect aan uw behoeften en wensen aanpast.

Houten ramen

Houten ramen zijn weer helemaal in de mode dankzij hun natuurlijke esthetische uitstraling.
Als je hebt gekozen voor houten ramen, dan heb je de juiste keuze gemaakt! Houten ramen zijn bijzonder dankzij hun voordelen: hoge duurzaamheid en goede isolatie en ademen constant door de aard van het materiaal.

PVC ramen

Kiezen voor het plaatsen van ramen, PVC is een uitstekende kwaliteit prijskeuze! PVC-ramen hebben een eenvoudige, klassieke uitstraling en raken bijna nooit uit de mode. Dit type frame is niet alleen recyclebaar, maar garandeert ook een uitstekende thermische en akoestische isolatie en veroorzaakt geen condensatie.

Aluminium ramen

Aluminium ramen zijn zeer stijlvol en zijn de beste keuze voor moderne gebouwen met grote ramen.
Dankzij vele moderne fabricagemethoden zijn aluminium ramen zeer goed bestand tegen omgevingsfactoren en bieden ze een zeer aangenaam esthetisch uiterlijk en een breed scala aan kleuren.

Installatie van binnen- en buitendeuren in en rond Brussel

Zowel binnen- als buitendeuren spelen een zeer belangrijke rol bij het creëren van uw eigen stijl van huis, kantoor of gebouw en vooral uw veiligheid en energiezuinigheid. Net als ramen kunnen deuren van verschillende typen zijn:

BINNENDEUREN

1. MDF-deuren (vezel met lage dichtheid)
Ook gebruikt voor garderobekasten, hebben MDF-deuren verschillende voordelen: verkrijgbaar in grote maten, bieden een hoge mate van maatwerk en een veel lagere prijs dan andere soorten deuren.
2 Massief houten deuren
Massief houten deuren die ook voor buiten worden gebruikt, hebben een hoge sterkte en duurzaamheid en isoleren de ruimte thermisch. Biedt bovendien een element van personalisatie voor uw huis.

3 Glazen deuren
Glazen deuren hebben veel voordelen, waaronder: een breed scala aan kleuren, de penetratie van natuurlijk licht, eenvoudig onderhoud, enz.
4. Binnenschuifdeuren
Schuifdeuren binnen worden steeds populairder in België dankzij het feit dat ze meer ruimte bieden en praktisch zijn, naast het geven van elegantie aan de kamers.

BUITENDEUREN

1. Massief houten buitendeuren
Zijn van superieure kwaliteit ten opzichte van metalen deuren, ze isoleren thermisch en kunnen, afhankelijk van uw bouwstijl, een mate van maatwerk bieden.
2. PVC-buitendeuren
PVC-buitendeuren worden vrij veel gebruikt, zowel voor bedrijfsgebouwen als voor particuliere woningen, dankzij hun zeer goede thermische en geluidsisolatie.
3. Aluminium buitendeuren
Aluminium deuren onderscheiden zich door hun bijzondere vormgeving en het onderhoudsgemak.
4. Speciale deuren voor passiefhuizen
Slecht weer? Speciale deuren voor passiefhuizen zijn ideaal. Zijn zeer goede warmte- en geluidsisolatoren, hebben een zeer hoge weerstand in de tijd en vervormen niet door slecht weer.

Onze diensten

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences