DAKINSTALLATIE EN RENOVATIE
Besoin d'installer une nouvelle toiture ou s'occuper de l'isolation à Bruxelles, Brabant Wallonne,
Wavre, Leuven et même Waterloo ?

Installatie en renovatie van dakbedekking

Schakel Tin Construct in en we grijpen snel in. Ongeacht het type dakbedekking of het gebruikte materiaal, schakel de professionals in voor een kwalitatief resultaat! We zijn er om je te helpen en advies te geven! Vraag naar offertes op maat van Tin Construct en u zult versteld staan ​​hoe snel en efficiënt ons bedrijf is! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Oplossingen op maat van uw behoeften
15+ jaar ervaring
Kwalitatief professioneel werk

Moet u een nieuw dak plaatsen of het oude vervangen?

Daken zijn zeer belangrijke elementen voor een gebouw en u hebt de tussenkomst nodig van professionals die u een optimaal resultaat garanderen en ook snel ingrijpen.
Onze professionals zullen u ook adviseren over het type apparatuur dat u moet gebruiken in overeenstemming met uw architectuur. Wij werken met materiespecialisten die u de beste materialen kunnen aanbevelen.
Soorten daken:

✔ Platte daken
✔ Schuine daken

✔ Platte daken

Het platte dak is steeds populairder en naast betaalbaar, duurzaam en minder duur in onderhoud, heb je nog meer ruimte in vergelijking met andere soorten daken.

✔ Schuine daken

Gemaakt met als doel het water gemakkelijk af te voeren, bieden hellende of hellende daken u de mogelijkheid om te verlichten dankzij de installatie van lichtstraten en is er een grote verscheidenheid aan bekledingen.

Je dak isoleren in Brussel

Lekkage en schade aan uw woning? Isoleer snel het dak van uw woning door een beroep te doen op het team van Tin Construct. Met een ervaring van +15 jaar op dit gebied bieden wij u een kwalitatieve en snelle service.
Verminder vandaag uw energieverbruik met Tin Construct en profiteer van het voordeel van een goede isolatie van uw dak: hoge thermische prestaties en bescherming tegen warmteverlies.

Onze diensten

Bouw en renovatie in Brussel
Dakbedekking installatie
Elektrische installatie en ventilatie
Binnen- en buitenschrijnwerk
Installatie van deuren en ramen
Sanitaire installaties en sanitair
Verwarmingsinstallatie
Binnenschilderwerk, stukadoorswerk en wandbekleding

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences