SANITAIR en LEIDING
Wilt u een nieuwe sanitaire installatie plaatsen of de bestaande wijzigen?
 

Sanitaire en sanitaire installaties

Doe een beroep op Tin Construct voor uw werken met betrekking tot sanitaire installaties en sanitair in Brussel of omstreken. Onze teams van specialisten grijpen snel en efficiënt in voor kwaliteitsvolle resultaten.
Oplossingen op maat van uw behoeften
Kwalitatief professioneel werk
15+ jaar ervaring

Wij voeren uw sanitaire installaties uit

Sanitaire voorzieningen vormen de ruggengraat van uw huis. Deze leidingen lopen door je keuken, badkamer en toilet. Defecte of slecht doordachte installaties kunnen uw dagelijks leven snel tot een hel maken. Daarom grijpt Tin Construt snel en effectief in bij u thuis. Wij zijn specialist in sanitaire installaties.
- installatie van sanitair in uw wasruimtes voor een renovatie: bent u aan het verbouwen in uw woning? Gaat het bij deze verbouwingen om de keuken, de badkamer of de toiletten, dan gaat het om de sanitaire installaties. Doe in dat geval een beroep op onze teams van experts die snel kunnen ingrijpen om deze centrale kamers van een woning in te richten in het materiaal dat u wenst.
Onze teams houden rekening met uw behoeften en stemmen hun interventie af op de situatie.
- verwarmingsinstallatie (hyperlink naar verwarming)
- betegeling (hyperlink naar overkappingen)
- sanitair voor nieuwbouw: onze algemene aannemingsdienst zorgt voor de bouw van uw woning.
We stellen voor om ofwel in te grijpen op de hele constructie ofwel op een specifiek onderdeel van de specificaties, zoals de installatie van sanitaire voorzieningen. We sturen onze materiedeskundigen om duurzame sanitaire voorzieningen te installeren dankzij hun expertise en hoogwaardige materialen.

Sanitair problemen oplossen

Het sanitair van een huis is een kwetsbaar element wanneer het niet goed is onderhouden of niet correct is geïnstalleerd.
En loodgietersproblemen zoals lekkages of een verstopte afvoer kunnen al snel een hel worden. Daarom biedt Tin Construct een snelle interventie in Brussel en omstreken. Wij komen tussen om de lekkages te herstellen en maken een inschatting voor het geval er grotere werken nodig zijn.
Ons professionele team werkt aan de volgende sanitaire elementen:
✅ Lekken
✅ Deblokkeren
✅ Algemene reparaties
✅ Leidingen
✅ Sanitair

Onze diensten

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences