INTERIEUR SCHILDEREN PLAFOND & WANDCOATING
Bent u op zoek naar een muurschilder in of rond Brussel?

Binnenschilderwerk, stukadoorswerk en wandbekleding

Afwerkingen zijn de meest zichtbare elementen van een constructie. Het is belangrijk om deze taken toe te vertrouwen aan gekwalificeerde vakmensen om uw interieur zo comfortabel mogelijk te maken. Tin Construct biedt haar diensten aan voor het uitvoeren van uw binnenschilderwerk, uw plafond en uw interieurbekleding in Brussel en omstreken. Onze teams luisteren naar uw wensen en bieden zorgvuldig werk om uw interieur aan uw wensen aan te passen.

Waarom gebruik maken van onze diensten?

Wij zijn al 15 jaar actief in de bouwsector en hebben al een groot aantal tevreden klanten geschilderd, gecoat en gepleisterd.
Voor het pleisteren, coaten en schilderen van uw constructie is het verstandig om een ​​algemeen aannemer in te schakelen. Dit stelt ons in staat om een ​​globaal overzicht te hebben om deze specifieke site efficiënter te maken.
Wij bieden een snelle en zorgvuldige service in en rond Brussel.

Binnenschilderwerk

Tin Construct biedt u een kwaliteitsvolle service en luistert naar uw wensen. U heeft toegang tot een breed scala aan kleuren. Wij ondersteunen u bij de kleurkeuze om een ​​sfeer te creëren die is aangepast aan elke ruimte van uw constructie. We komen zowel tussen bij nieuwbouw als renovatie in de regio Brussel en de periferie.
Voor een langdurig resultaat is het belangrijk om producten te gebruiken die lang meegaan en worden aangebracht door een vakbekwaam persoon. Wij bieden deze garantie. Wij werken voor muurschilderingen, voor plafonds en voor kozijnen en deuren.

Plafond

Stukadoorswerk is een van de meest technische handelingen van een bouw- of renovatieplaats. Veel mensen geloven dat ze het kunnen bereiken. In feite resulteert deze keuze in zichtbare onvolkomenheden en zwaar werk.
Bij Tin Construct geloven we dat succesvol afdekken gekoppeld is aan de beleving van het afdekken. Gesteund door onze 15 jaar ervaring in ons vak, bieden we een efficiënte stukadoorsservice met aandacht voor detail.
- nat pleisteren: het plaatsen van nat pleisteren is een ingewikkelde techniek om uit te voeren, maar vooral aangenaam als het eenmaal geplaatst is. Het heeft als voordeel dat het het risico op ongelijke oppervlakken beperkt en is aanzienlijk goedkoper in termen van grondstoffen. Deze oplossing heeft de voorkeur bij nieuwbouw.
- droge pleister: bij voorkeur bij renovatie is de plaatsing van een droge pleister gemakkelijker dan die van een natte pleister. De installatie moet worden uitgevoerd door een professional om te voorkomen dat onvolkomenheden zichtbaar worden zodra het werk is voltooid.
- verschillende pleisters: we bieden ook de installatie van verschillende pleisters aan zoals klei of kalk. Deze hebben het voordeel dat ze je muren laten ademen.

Muurbedekkingen

Ook de plaatsing van uw wandbekleding nemen wij voor onze rekening. Zo maakt behang, na lange tijd afwezig te zijn geweest in het interieur van onze huizen, een comeback.
We bieden de installatie van veel materialen aan, zodat uw muren passen bij de sfeer van elk van uw kamers:
behang.
✔ binnenbetegeling.
✔ aardewerk.
✔ natuursteen.
✔behang
✔ binnenbetegeling
✔ aardewerk
✔ natuursteen

Onze diensten

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
Update cookies preferences